Termeni și condiții

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date si Regulamentului (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal, SC PRO INVEST S.R.L. cu sediu in Iasi, Sos. Nicolina, nr. 49, Bl. 964B, Sc.B, parter, inregistrat la Reg. Com. cu nr. J22/69/1998, cod fiscal RO 10150218, tel/fax +40 232 257 525, reprezentata legal prin administrator Hugeanu Sebastian, aduce la cunostinta urmatoarele:

Prin completarea datelor dvs. in formularul de contact declarati ca acceptati neconditionat ca datele dvs. personale sa fie incluse in baza de date PRO INVEST si va dati acordul expres si neechivoc ca toate aceste date personale sa fie stocate, utilizate si prelucrate nelimitat teritorial si/sau temporar de catre PRO INVEST pentru desfasurarea si/sau derularea de catre PRO INVEST de activitati comerciale, de promovare a produselor si serviciilor, de marketing, de publicitate, de media, administrative, de dezvoltare, de cercetare de piata, de statistica, de urmarire si monitorizare a vanzarilor si comportamentul consumatorului.

Prin citirea prezentilor Termeni si Conditii ati luat la cunostinta faptul ca va sunt garantate drepturile prevazute de lege, respectiv dreptul de informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de a va adresa justitiei in caz de incalcare a drepturilor sale garantate de Legea 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date si Regulamentului (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal. Totodata, aveti dreptul de a va opune prelucrarii datelor dvs. personale si de a solicita stergerea totala sau partiala a acestora.

Pe baza unei cereri scrise, datate semnate, expediate pe adresa  PRO INVEST SRL, Șos. NICOLINA  nr. 49, BL.964B, PARTER, IAȘI Județul IAȘI sau un email catre office@proinvest.com.ro, vă puteți exercita, în mod gratuit, următoarele drepturi:

– o data pe an să vi se confirme faptul că datele personale sunt sau nu prelucrate;

– să interveniți asupra datelor transmise;

– să vă opuneți prelucrării datelor pentru motive intemeiate și legitime legate de situația lor particulară;

– să solicitați ștergerea datelor, cu excepția situațiilor prevăzute de lege;

Astfel, PRO INVEST poate notifica utilizatorii/clienții privind ofertele curente.

PRO INVEST  nu promovează SPAM-ul. Orice utilizator/client care a furnizat explicit adresa sa de email pe site-ul rofortis.ro, poate opta pentru ștergerea acesteia din baza noastră de date.

Informațiile pe care ni le furnizați vor fi utilizate în scopul pentru care le-ați furnizat, pentru a administra, a sprijini și a evalua serviciile noastre și a preîntâmpina încălcarea securității, a legii și a termenilor noștri contractuali.