Tuburi flexibile, la o calitate superioară

De la începutul activității PRO INVEST, ne-am propus să oferim clienților și partenerilor noștri materiale de calitate, îndeplinind standardele acestora. Pentru a realiza acest obiectiv, utilizăm tehnologii performante și alegem soluții eficiente pentru a produce cele mai bune tuburi flexibile.

Îmbinările „double lock”, folosită la tuburile simplu perete și „omega lock”, folosită la tuburile dublu perete permit flexări extreme, eliminând riscul „plesnirii”.

Cu alte cuvinte, aceste îmbinări permit flexarea tuburilor în spații cu raze de racord foarte mici. De asemenea, oferă clienților noștri posibilitatea achiziționării de tubulatură sub formă de colac, la lungimi mult mai mari față de standardul pieții (3-4 metri).

Varianta la colac a tuburilor îi avantajează pe clienții noștri retaileri care comercializează la rândul lor diferite dimensiuni de tubulatură. Mai mult, riscul de a rămâne cu prea multe resturi de 1 m sau 0,5 m este astfel diminuat. De asemenea, aceasta dă posibilitatea clienților noștri profesioniști să utilizeze un singur tub, fără a fi necesară mufarea mai multora.

Astfel, lucrarea finală va fi realizată mai ușor, mai ieftin și cu un grad de etanșeitate mult mai mare.